Home » Yritys

 

Suomen kalusterunkotehdas/Novanta Products

Suomen kalusterunkotehdas/Novanta Products -perheyritys on toiminut kalustealalla vuodesta 1989. Yritys valmistaa ja myy kalustekomponentteja, -runkoja ja liukuovia kaikkiin kodin tiloihin. Yritykselle on karttunut vuosien mittaan paljon kokemusta ja tietotaitoa sekä kalusteiden ostajien, että kalustevalmistajien toiveista ja tarpeista. Kalusteiden valmistuksessa ja viimeistelyssä käytetään laadukkaita materiaaleja, joista merkittävä osa on kotimaisia. Laadukkaiden materiaalien lisäksi valmistuksessa on käytössä viimeisintä teknologiaa, mikä mahdollistaa erittäin laadukkaan lopputuloksen ja lyhyet toimitusajat. Jatkuva tuotteiden ja tuotannon kehittäminen on yritykselle kunnia-asia.

 

NOVANTA products valmistaa:

– säilytysjärjestelmät ja komerot mittojen mukaan

– keittiöiden, kodinhoitohuoneiden ja WC:n kalusteiden rungot ja ovet

– erikoiskalusteiden rungot

– myös asiakkaan materiaaleista

Yritys tarjoaa laajan valikoiman ja kaikki tuotteensa kotimaisena laatutyönä

 

Tuotanto

 

Nykyaikaisilla tuotantosoluilla kalusterungot, kalustekomponentit, säilytysjärjestelmät, liukuovet ja kalusteovet valmistuvat lyhyilläkin toimitusajoilla. Kalusterunkoja toimitetaan komponentteina lavoittain, kaappikohtaisesti pakattuna tai valmiiksi koottuina. Kalusteet toimitetaan kiitolinjan jakeluna kätevästi kautta Suomen.

Suomen kalusterunkotehtaalla kalustelevyjen reunalistoituksessa käytetään HOLZ-HER-tuoteperheen reunalistoituskonetta. Se mahdollistaa sekä LASER- että PUR-listoitustekniikoiden käytön. LTRONIC-laserlistoitustekniikka perustuu NIR-laserhitsaukseen, minkä ansiosta kalustelevyjen reunalistoituksien saumat ovat huomaamattomat ja työstöjälki erittäin viimeistelty.

HOLZ-HER GLUE JET Thin Film listoituksessa käytetään eritääin ohutta PUR-liimakerrosta reunalistan kiinnittämiseen kalustelevyyn. PUR-liima on vedenkestävää ja siksi ehtoton valinta esimerkiksi keittiö-, wc-, ja kylpyhuonekalusteisiin. Erittäin ohuen liimakerroksen ansiosta kaikki liitoskohdat ovat näkymättömiä. Lisäksi tämä listoitustekniikka takaa kalusteille erittäin pitkän käyttöiän.

Oviheloitus- ja erikoiskomponettityöstöihin sekä esimerkiksi työtasojen liitoskoneistuksiin käytämme HOLZ-HER Evolution 7405 CNC-automatiikkaa.